Forgácsolt Kultúra

Sniccer - a Forgácsoltkult új rovata

2009.02.19. 20:59 gramov

Új rovatunkban olyan irodalmi alkotásokat szeretnénk bemutatni, melyek több művészeti ágat ötvöznek, szakkifejezéssel élve intermediálisak. Az intermedialitás jelenségével manapság lépten-nyomon találkozhatunk. Elég kimenni az utcára és szembe jön velünk, szépen ránk köszön, mi visszaköszönünk neki, de semmi több nem történik. Olyan mint a jó szomszéd: nem házsártos, elfogadó, barátságos, de mindig betartja azt a bizonyos egészséges három lépésnyi távolságot.

Mészáros Péter "MOHA", másképpen Dr. Pacal, a KaLap mikromagaZin és a Zuhanyrózsa neokulturálisonlinemagazinemcsakártevőknek című blogok főszerkesztője, kedves alkotótársam és - azt hiszem a múltkori felolvasásunk óta nevezhetem őt így - barátom szólt nekem, hogy ő ilyen jellegű dolgokkal is foglalkozik. De nem ám csak úgy durrbele!
Késsel, villával szabdal, ragaszt, rajzol, fest, szkennel, ír, szóval olyan dolgokat csinál, ami gyerek kezébe nem való. MOHA tilosban jár, és engem is belevitt a rosszba. Íme tehát a Sniccer rovat első remeke, egyenest az ötletgazda Dr. Pacaltól. Ugye szinte érezni lehet a szkennerből frissen kivett papír melegét! Jó is az ilyen hidegben!

SZVGrrr

 

Mészáros Péter MOHA

[elém ne fordulj]


süti beállítások módosítása