Forgácsolt Kultúra

Hogyan idézzünk korszerűen?

2009.03.25. 13:33 az operátor

 
 
A google segítségével gyorsan és egyszerűen rákereshetsz az általad megidézni kívánt démonokra, vagy istenekre! Az idézés és keresés előtt végezz tisztító szertartásokat! A www.feketemagia.lap.hu-n megtalálod kilinkelve a www.idezes.hu-t, és a www.tisztitoszertartas.hu-t is! Itt minden információt meglelsz, de hogy ne vessz el az adattömegben, segítünk Neked elindulni a feketemágia rögös és bonyolult útján, ahol a legkisebb tévedés is végzetes! Jól vésd eszedbe tanításunk!
Keresés előtt növeszd meg körmöd és minden szőrzeted! Ne vágj körmöt, ne borotválkozz, ne fújj orrot, és semmilyen tisztálkodást ne végezz keresés előtt három héten át! Lehetőség szerint ne érintkezz külsőleg vízzel – genitáliáidat is csak papírtörlővel illesd, de még jobb e célra a nadragulyalevél! A harmadik hét végén, szombat napján, testhajlataidban-, és nyílásaidban felhalmozódott anyagokat távolítsd el, és helyezd egy fehér textilkendőre! Vágj körmöt, borotválkozz – nemi szőrzetedből is okvetlen csippents pár szálat – , és a hulladékot helyezd egy fehér selyemkendőre! Ülj mezítelen a kompjúter elé, az áldozati nekroszarut és nekrokoszt helyezd el a klaviatúra bal és jobb oldalán. A nekrokosszal kend be az egeret, a nekroszarut pedig hintsd a billentyűk közé! Ezek után tisztán és bátran kereshetsz rá a megidézni kívánt démonra, vagy istenre!
Először idézel? Kezdjük valami egészen egyszerű démonnal, amihez elég a keresés előtti tisztulás, és a konkrét idézés előtt nem kell újra purgálni! Jótanács: ha szűz vagy, semmiképp ne idézz incubust, vagy succubust, mert  a deflorálás/deflorálódás hiánya immunissá teszi e démonokat a kötéseidre, viszont eónokra a rabszolgájuk leszel, és naponta nemi abúzust követnek majd el veled!
Szóval, kezdetnek idézz meg egy egészen közönséges köpőmanót és sziromférget! A köpőmanó, mint azt a tanításokból tudjuk, felköp orrodba, a köpetben élő sziromféreg az orrból a garatba csúszik, majd az Eustach-féle fülkürtbe jut, onnan a labirintusszerven át behatol a Corti-szervbe, s ott, mint nyelvtranszformátor, a szavak antonimáját közvetíti az agy felé, ezért mindennek az ellenkezőjét hallod. Tehát, ha valaki boldog születésnapot kíván neked, te azt hallod, hogy bár dögöltél volna meg, mielőtt a világra jöttél!
Természetesen a köpőmanó, miután megidézted, észre fogja venni a klaviatúra billentyűi közé kent orrváladékot, ettől meghatódik, s könnyekre fakad. A könnyeit meg kell innod, mégpedig pontosan tizenhárom cseppet – ha eggyel többet, vagy kevesebbet iszol, bizony köpni fog! Jótanács: a köpőmanó kinézete kezdőknek kissé szokatlan lehet, s mivel szaturnális, alsófrekvenciájú, vegyesfajú beldémon, nem is lehet lefotózni, így nem is készülhetsz fel igazán a látványra. Javasljuk, nézegess gyakran szifiliszbaktériumokról készült képeket, és járj ki dögkutakhoz, így kevésbé fog megrendíteni első találkozásod a köpőmanóval!
Szóval, ha sikerült pont tizenhárom könnyét meginnod, megkötötted a köpőmanót harmincegy percre! Ez idő alatt bárki orrába beleköp, akinek megadod a pontos személyleírását és tartózkodási helyét! A köpőmanó tud latinul, szanszkritül, ógermánul, ósumérul, ó-, és újhéberül, ismeri az atlantiszi jelnyelvet, valamint az Észak-afrikai, és arab nyelvjárások többségét. Ha nem beszélsz egyik nyelven sem, nyugodtan próbálkozz az olasszal, vagy a némettel, többnyire meg fogja érteni amit mondasz, legfeljebb nem szavakkal, hanem középhasi nyúlványainak lengetésével válaszol, mert azt hiszi, hogy beszédhibás és gyengénhalló vagy. De ha érthetően adtad meg a célszemély koordinátáit, válaszainak nincs jelentősége, csupán udvariassági formulák. Vigyázat: célszemélynek csak emberi lényt adhatsz meg!
Ha a köpőmanó értette parancsaid, eltűnik, aztán mély álomba merülsz, s ha a démon teljesítette feladatát, álmodban vörös százlábút látsz csillogó, zöld pettyekkel, majd felébredsz. Ha nem ébrednél fel, meg kell küzdened az álombéli százlábúval, aki a sziromférgek totemje és összevissza beszél minden nyelveken egyszerre. Ezért az álombéli küzdelemben nagyon észnél kell lenni, de kezdő feketemágusként is bátran fordulj gyökércsakrádhoz!
Hát így kell bánni a köpőmanóval s sziromféreggel! Legközelebb a cserelidércről és a Toszmogó Némberről hallhattok majd! Addig is áldozzatok fekete kakast, sziasztok!
 
Juhász Kristóf

Címkék: irodalom

süti beállítások módosítása