Forgácsolt Kultúra

Egy kiállítás margójára

2012.03.20. 08:33 az operátor

P
P    P
P    P    P
P    P    P    
Látom.
Látod?
Fifty.
Fifty?
Pinky?
Pinky.
Vágod? Vágom.
Pinky Fifty
My
God
Várom
Peace
Forgács
Pimpike álom
Quiet
Rózsaszín szárnyakon
War
as gravity
Képeksorbanfalon.
Sirályban csíp fel a keserű bor, és csengősorra kigyúlnak a fények. Hamisan rám köszön pár arc. De mégis öröm, Pinky.
Mondjuk inkább Fifty. Igaz? Igaz. Husserlen csak a bajusz lenne igaz, mint Freud ezzel az i nélkül. Inkonzisztens rendszerben szenved az angol turista velünk, az infinitívusz mégiscsak leborul az elvárt összekevert színek előtt. Lejjebb fuvola - babám hol vagy? Moszkvában is olvad már, míg itt a csigalépcső lazachideg.  
Pinky gereblye komparatív asszociatív szinten; de engedem, hadd menjen. Leköszönő Elnök morózus-porózus szövege mosolyogtat, könyökölve hallgatom. Rombusz. Rombuszmintás örömmel kolléga révedezik, haknikról kitörő célokról kriglivel a kézben. Hangolódunk szépen.
Kánon.  Kakofónia rendbe sodródunk - Nem merjük megérteni, csak rejteni, elrejteni a szabadító pipát és rejtett soraink kínját. Kockákkal teli alkonyat, lila párna, egyre nagyobb lárma alatt szenved kognitív tudatunk. Sodródik és örül. Semmi nem vesz körül, a korláton túl kikacsintok szerepemből. Egyedül lágyrózsaszínű nyakkendőm tart a plafonról, láthatatlan utolsó kötelékem.
Erdőtűz is mikrokozmoszunk fénye, Compassióval fogadom be. Mellette ködív unicolorban. Önfelszabadító sávok lírai alapon. Ott meg B. keménykalappal az olajon. Ha sikerül megment, baráti alapon.
Peace
Gravity
Quiet
Kánon        P
P         Pinky                    
Várom
Fifty        P                    
Forgács    Pinky
P         P            
Love

2012. március 18.
Sirály Presszó, 1061 Budapest, Király u. 50.

Herpai András



Zene: Yellow Magic Orchestra - War And Peace

süti beállítások módosítása